Hytera Pd505

Hytera pd505; İnce ve hafif tasarımı, mükemmel ses kalitesi ve ıp54 özelliği ile zorlu şartlarda kullanıma uygun dijital el telsizidir.
Çift kanal kapasitesi ile grup haberleşme için masrafsız bir çözüm olan hytera pd505, şifreleme özelliği ile güvenli iletişim sağlamaktadır.Dijital modda 16 saate varan şarj süresi, 1.500 mah lityum iyon pil, kapasitesi,  sadece 260 gr ağırlığı ile her şartta kullanıma uygundur.Bireysel düğme tasarımı ile  telsizdeki alıcı ve  verici , iki döner düğme anten ile ayrılmaktadır. Bu tasarım, işletim hatalarını önlemektedir.

Genel Özellikleri;

• 256 kanal kapasitesi
• Ses frekans spektrumunun Geliştirilmiş kullanımı
• Hafif ve Ergonomik tasarım
• Bireysel düğmesi tasarımı Güvenilirlik
• Güçlü pil
• Mükemmel ses kalitesi
• Yükseltilebilir yazılım
• Fonksiyonlar (alıntı)
• Küçük, ince, hafif tasarım
115 x 54 x 27 mm, iki renkli plastik gövde, sadece 260 gr ağırlığındadır.
• Uzun ömürlü pil
Dijital modda, PD505 en az 16 saat süre ile ve tam şarj bir 5-5-90 çalışma döngüsü çalışır.
• Sağlam ve güvenilir
PD505 MIL-STD-810 C / D / E / F / G standartlarına uyumludur.
• Güvenli iletişim
Dijital modda ve analog modda bir çırpıcı işlevi Hytera’nın şifreleme ile sağlanmıştır.
• DMR Veri Hizmeti
kullanılan veri protokolü DMR standardına tam uyumlu.
• One Touch Çağrı / Yazı
Önceden programlanmış metin mesajları, sesli aramalar ve ek fonksiyonlar da dahil olmak üzere bir dokunmatik fonksiyonları destekler.
• Genişletilmiş sinyal
HDC1200, 2-sesi ve mevcut analog telsiz filoları içine geliştirilmiş entegrasyon için 5-tonu da dahil olmak üzere çeşitli genişletilmiş analog sinyal modları destekler.
• Çift mod (analog ve dijital)
Dijital ve analog çalışma modları sağlanması, PD505ensures analog dijital pürüzsüz bir göç.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LYe12mmkQYY

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.